Het transformatie proces bij Stad Gent & OCMW Gent

Naar een ééngemaakte dienst selectie met nieuwe ‘schitterende’ employer branding

Tot voor kort opereerden de selectiediensten van Stad Gent en OCMW Gent als 2 aparte organen. Om de vacatures van de beide organisaties op een meer klantgerichte en efficiëntere wijze in te vullen, werd beslist om de diensten te integreren tot één gemeenschappelijk team. Een geoptimaliseerde werking met een nieuw klantenmodel en organigram waren de logische uitkomst. Het sluitstuk van de integratie is de vernieuwde Employer Branding strategie waarmee Stad Gent en OCMW Gent nu als één werkgever de arbeidsmarkt betreedt.

Sigrid Van Steenberge licht het transformatie proces van A-Z toe alsook het hiermee gepaard gaande cultuur en change management traject. Kom zeker luisteren naar haar inspirerend verhaal!

Sigrid Van Steenberge is Directeur Dienst Selectie en Mobiele Ploeg bij Stad & OCMW Gent

Deze praktijksessie vindt plaats van  11.10 – 11.50 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid, op donderdag 7 februari 2019 in Gent. De sessie wordt aangeboden door Partner Emeritis. Bekijk het volledige programma en reserveer nu een plaats!

Over HRM in de Overheid, donderdag 7 februari 2019 te Gent
HRM in de Overheid is, met jaarlijks 700 bezoekers, het grootste HR congres in Vlaanderen over de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen. Kennisoverdracht en kennisdeling staan centraal.

Kom met 2 personen voor slechts € 245,-

 

Overzicht nieuws