Aanmelden

Het jaarcongres HRM in de Overheid is gepland op donderdag 15 juni 2023. Net zoals de voorgaande 10 edities brengt CKC Seminars samen met de Vlaamse overheid een inspirerend programma, waar kennisdeling en kennisoverdracht centraal staat en het netwerken een belangrijk onderdeel is van het samenwerken en verbinden tussen HR-deelnemers uit de verschillende overheden, zoals lokale en provinciale besturen en Vlaamse overheid, en ook daarbuiten. Uiteraard zal dit gebeuren in veilige en verantwoorde omstandigheden.

Er geldt een doorganggarantie: we gaan voor fysiek ontmoeten. Lees hier meer over de doorganggarantie.

Schrijf je in voor 1 maart 2023 en ontvang €100,- vroegboekkorting.

Na 1 maart bedraagt de deelnameprijs €295,- (non-profit) excl. BTW per persoon. De tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie kunnen zich met 50% korting registreren en betaalt slechts €147,50.

De deelnameprijs bedraagt € 295,- (non-profit) excl. BTW per persoon. Bovendien krijgt de tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie 50% korting!*
*Alleen geldig bij gelijktijdige inschrijving op dezelfde datum middels hetzelfde inschrijfformulier. Bij geen gelijktijdige inschrijving wordt de volledige toegangsprijs in rekening gebracht. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Eventuele wijzigingen in het programma zijn voorbehouden aan de organisatie.

Bent u niet werkzaam in de non-profit sector of valt u niet onder de doelgroepomschrijving? Dan betaalt u € 695,- excl. BTW per persoon. U komt niet in aanmerking voor kortingen

Let op: CKC Seminars heeft een Belgisch BTW nummer: BE 0825.394.279. Dit BTW nummer wordt gehanteerd voor de facturering, er wordt BTW afgedragen aan de Belgische fiscus.
Na ontvangst van de factuur dien je het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen.

Wij verzoeken je dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn minimaal verplicht in te vullen. Wens je meer personen van jouw organisatie in te schrijven? Na het verzenden van dit formulier kom je op een pagina waar dit mogelijk is.
NB: Je ontvangt direct na jouw inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht je deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Christine Kwekkeboom via 040-2146204 of aanmelding@ckc-seminars.nl

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN