Aanmelden

Het jaarcongres HRM in de Overheid zal in fysieke vorm plaatsvinden op donderdag 3 juni 2021 in congrescentrum ICC in Gent. Net zoals de voorgaande 10 edities brengt CKC Seminars samen met de Vlaamse overheid een inspirerend programma, waar kennisdeling en kennisoverdracht centraal staat en het netwerken een belangrijk onderdeel is van het samenwerken en verbinden tussen HR-deelnemers uit de verschillende overheden, zoals lokale en provinciale besturen en Vlaamse overheid, en ook daarbuiten. Uiteraard zal dit gebeuren in veilige en verantwoorde omstandigheden.

Schrijf zorgeloos in en maak tot en met 1 februari 2021 gebruik van de early bird korting van € 100,-!

De reguliere deelnameprijs bedraagt € 295,- (non-profit) excl. BTW per persoon. Bovendien krijgt de tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie 50% korting!*
*Alleen geldig bij gelijktijdige inschrijving op dezelfde datum middels hetzelfde inschrijfformulier. Bij geen gelijktijdige inschrijving wordt de volledige toegangsprijs in rekening gebracht.

Vroegboekkorting
Schrijf u in tot en met 1 februari 2021 en maak gebruik van de early bird korting, u betaalt slechts € 195,- excl. BTW. Na 1 februari vervalt de vroegboekkorting en geldt het reguliere tarief van € 295,-. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Eventuele wijzigingen in het programma zijn voorbehouden aan de organisatie.

Bent u niet werkzaam in de non-profit sector of valt u niet onder de doelgroepomschrijving? Dan betaalt u € 695,- excl. BTW per persoon. U komt niet in aanmerking voor kortingen.

Let op: CKC Seminars heeft een Belgisch BTW nummer: BE 0825.394.279. Dit BTW nummer wordt gehanteerd voor de facturering, er wordt BTW afgedragen aan de Belgische fiscus.
Na ontvangst van de factuur dient u het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen.

Wij verzoeken u dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn minimaal verplicht in te vullen. Wenst u meer personen van uw organisatie in te schrijven? Na het verzenden van dit formulier komt u op een pagina waar dit mogelijk is.
NB: U ontvangt direct na uw inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht u deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Christine Kwekkeboom via 040-2146204 of aanmelding@ckc-seminars.nl

 

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN