Aanmelden

Het jaarcongres HRM in de Overheid is gepland op donderdag 13 februari 2025 in congrescentrum Flanders Expo te Gent.. Net zoals de voorgaande 13 edities brengt CKC Seminars een inspirerend programma, waar kennisdeling en kennisoverdracht centraal staat en het netwerken een belangrijk onderdeel is van het samenwerken en verbinden tussen HR-deelnemers uit de verschillende overheden, zoals lokale en provinciale besturen, Federale overheid en Vlaamse overheid, en ook daarbuiten.

Schrijf u in voor 1 oktober 2024 en ontvang €100,- vroegboekkorting.

Na 1 oktober bedraagt de deelnameprijs €395,- non-profit excl. BTW per persoon. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch en catering.

Let op: korting wordt achteraf niet verrekend!

Bent u niet werkzaam in de non-profit sector of valt u niet onder de doelgroepomschrijving? Dan betaalt u € 695,- excl. BTW per persoon. Per organisatie mag er één persoon inschrijven. U komt niet in aanmerking voor kortingen.

Let op: CKC Seminars heeft een Belgisch BTW nummer: BE 0825.394.279. Dit BTW nummer wordt gehanteerd voor de facturering, er wordt BTW afgedragen aan de Belgische fiscus. Na ontvangst van de factuur dient u het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen.

Wij verzoeken u dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn minimaal verplicht in te vullen. Wenst u meer personen van uw non-profit organisatie in te schrijven? Na het verzenden van dit formulier komt u op een pagina waar dit mogelijk is.
NB: U ontvangt direct na uw inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht u deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Christine Kwekkeboom via 040-2146204 of aanmelding@ckc-seminars.nl