Aanmelden

Het jaarcongres HRM in de Overheid is gepland op donderdag 28 maart 2024. Net zoals de voorgaande 12 edities brengt CKC Seminars een inspirerend programma, waar kennisdeling en kennisoverdracht centraal staat en het netwerken een belangrijk onderdeel is van het samenwerken en verbinden tussen HR-deelnemers uit de verschillende overheden, zoals lokale en provinciale besturen en Vlaamse overheid, en ook daarbuiten.

Schrijf je in voor 15 november 2023 en ontvang €100,- vroegboekkorting.

Na 15 november bedraagt de deelnameprijs bedraagt €395,- non-profit excl. BTW per persoon. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch en catering.

Ben je niet werkzaam in de non-profit sector of val je niet onder de doelgroepomschrijving? Dan betaal je € 695,- excl. BTW per persoon. Per organisatie mag er één persoon inschrijven, wil je als profit organisatie met meerdere personen naar het congres komen, neem dan contact met ons op. Je komt niet in aanmerking voor kortingen..

Let op: CKC Seminars heeft een Belgisch BTW nummer: BE 0825.394.279. Dit BTW nummer wordt gehanteerd voor de facturering, er wordt BTW afgedragen aan de Belgische fiscus. Na ontvangst van de factuur dien je het bedrag binnen 14 dagen (bij late aanmelding, uiterlijk voor aanvang van het congres) te voldoen.

Wij verzoeken je dit formulier zo volledig mogelijk in te vullen. De velden met een * zijn minimaal verplicht in te vullen. Wens je meer personen van jouw non-profit organisatie in te schrijven? Na het verzenden van dit formulier kom je op een pagina waar dit mogelijk is.
NB: Je ontvangt direct na jouw inschrijving een automatische bevestiging via email. Mocht je deze email niet binnen 24 uur ontvangen hebben, neem dan contact op met Christine Kwekkeboom via 040-2146204 of aanmelding@ckc-seminars.nl

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN