Participanten

De volgende participanten maken HRM in de Overheid 2022 mede mogelijk. Wil je komende editie ook participeren? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact op met Bente van de Put  via +31(0)40-2146207, of vul het formulier in.

Hoofdsponsor

SD Worx - www.sdworx.be
In een wereld waarin werk een nieuwe invulling krijgt, willen mensen inspiratie putten uit hun job en de vrijheid krijgen zich te focussen op wat echt telt. Tegelijk hebben organisaties dynamische en gemotiveerde medewerkers nodig die kunnen rekenen op slimme technologie. Als toonaangevende Europese leverancier van people solutions laat SD Worx organisaties Human Resources gebruiken om meerwaarde te leveren voor hun eigen business én voor iedereen die voor hen werkt. SD Worx levert people solutions die mensen hun hele carrière lang helpen: van het aantrekken tot het verlonen, belonen en ontwikkelen van het talent dat organisaties succesvol maakt. SD Worx draagt bij aan betere prestaties van organisaties en biedt zijn diensten aan via vier mogelijkheden: technologie, outsourcing, uitgebreide expertise en relevante inzichten uit data.

Partners

Berenschot Belgium - www.berenschot.be
Grondleggers van HR & Organisatie consultancy in de BeNeLux. Berenschot is gespecialiseerd in het oplossen van personeels- en organisatievraagstukken en dit zowel in de privé- als in (semi-)overheidsorganisaties. De optimale afstemming tussen mens en organisatie is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Door middel van onze expertise en de ontwikkelde methoden en technieken leveren wij een bijdrage aan het optimaal functioneren van uw medewerkers en uw organisatie. Wij beschouwen onszelf als uw partner, samen met u streven wij naar het beste antwoord op uw vragen. Daartoe stellen wij graag onze kennis, ervaring en professionaliteit ter beschikking.

Flexso for People - www.flexsoforpeople.com
Flexso for People helpt u om uw HR-beleid klaar te stomen voor de toekomst. Onze troeven? We combineren een rotsvaste reputatie in SAP HCM en SuccessFactors met een helikopterzicht op de wereld van HR. En daar voegen we een flinke dosis ‘menselijkheid’ aan toe. Het resultaat zijn oplossingen die uw HR-beleid een turboboost geven, zodat u de concurrentie altijd een stap voor blijft. Lees meer over onze oplossingen en diensten op de Flexso for People website. U vindt er ook volop inspiratie in klantenverhalen en andere artikels. (www.flexsoforpeople.com)

Hudson - be.hudson.com

Sponsoren

Exposanten

Communicatie partners

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN