Participanten 2019

De volgende participanten maakten HRM in de Overheid 2019 mede mogelijk.
Wilt u volgend jaar ook participeren? Wij bespreken graag de mogelijkheden.
Neem contact op met Nicole Slats via +31(0)40-2146206, of vul het formulier in.

Hoofdsponsor

SD Worx - www.sdworx.be
Meer dan 54.000 kleine en grote organisaties vertrouwen op SD Worx. Ze doen een beroep op onze 2.000 medewerkers. In de 70-jarige geschiedenis van onze onderneming bouwden zij een uitzonderlijke expertise op in Payroll, HR en Tax & Legal. Ze bieden onze klanten een ruim gamma van payroll- en hr-services, juridische ondersteuning, opleiding, automatisering, adviesverlening en outsourcing in Europa, Amerika en Canada. In België, onze thuisbasis, hebben we een specifiek aanbod voor kmo’s, grote en zeer grote ondernemingen, publieke sector en internationale organisaties. Als internationale hr-dienstenleverancier zijn we actief vanuit 38 kantoren, verspreid over België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. 29 andere landen bedienen we vanuit de Payroll Services Alliance. De divisie Publieke Sector van SD Worx biedt oplossingen op maat van overheidsorganisaties: met een dedicated team willen wij de publieke sector ondersteunen in zijn streven naar efficiëntere en effectievere personeelsprocessen.

Partners

Emeritis - www.emeritis.com
Emeritis is een internationale speler op de HR (technologie) markt. Door middel van een unieke combinatie van niche expertise in HR adviesverlening & HR Technologie, stellen we HR in staat om rechtstreeks impact te genereren op de business. Meer specifiek ondersteunen we organisaties bij het creëren van een ‘future proof’ personeelsbestand door middel van HR transformatie, geïntegreerd talent management en digitalisering van HR (processen).

Oracle - www.oracle.com/be/applications/human-capital-management/hcm-product-update.html
Oracle is de nummer 1-leverancier van bedrijfssoftware, met een breed scala aan oplossingen voor organisaties van elke omvang. Vandaag gebruiken 430.000 klanten in 175 landen Oracle-technologieën. Op het vlak van HR staat Oracle bekend om zijn oplossingen Peoplesoft en Taleo. Met Oracle HCM Cloud All-In-One biedt Oracle de meest complete, organisch gebouwde cloudoplossing voor Human Capital Management. Oracle HCM Cloud ondersteunt klanten in hun transactionele processen, alsook in hun steeds groeiende strategische uitdagingen. Oracle HCM Cloud is voor publieke en private organisaties een onmisbare schakel om innovatief, competitief en wendbaar te zijn.

Securex - www.securex.be
Ondernemerschap vormt de basis van economische activiteit, werknemers zijn hierbij de sleutel tot succes. Securex ondersteunt ondernemers in de uitbouw en groei van hun onderneming, en gelooft in een personeelsbeleid op maat van het individu en gericht op duurzame inzetbaarheid. Securex is de partner voor zowel startende en ervaren zelfstandigen of kmo’s, als grote ondernemingen en openbare besturen. Wij hebben alles in huis voor een geïntegreerd HR-beleid. Wij bieden dienstverlening op vlak van ontwikkeling en uitbouw van een eigen zaak voor ondernemers, personeelsadministratie en loonberekening, preventie en welzijn van werknemers, talentontwikkeling en het verzekeren van inkomens. Bij Securex zit alles onder één dak. Securex behaalde in 2017 een omzet van 278 miljoen euro. De Groep is actief in België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland en Spanje, en telt 1.700 medewerkers verdeeld over 36 regionale kantoren. Zij zetten elke dag hun beste beentje voor en helpen 83.800 bedrijven, 116.000 zelfstandigen en 5.600 bevoorrechte partner-boekhouders, -makelaars en –accountants.

Sponsoren

Exposanten

Communicatie partners