Participanten

De volgende participanten maken HRM in de Overheid 2021 mede mogelijk. Wil je komende editie ook participeren? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact op met Linda Wouters via +31(0)40-2146203, of vul het formulier in.

Hoofdsponsor

SD Worx - www.sdworx.be
Meer dan 54.000 kleine en grote organisaties vertrouwen op SD Worx. Ze doen een beroep op onze 2.000 medewerkers. In de 70-jarige geschiedenis van onze onderneming bouwden zij een uitzonderlijke expertise op in Payroll, HR en Tax & Legal. Ze bieden onze klanten een ruim gamma van payroll- en hr-services, juridische ondersteuning, opleiding, automatisering, adviesverlening en outsourcing in Europa, Amerika en Canada. In België, onze thuisbasis, hebben we een specifiek aanbod voor kmo’s, grote en zeer grote ondernemingen, publieke sector en internationale organisaties. Als internationale hr-dienstenleverancier zijn we actief vanuit 38 kantoren, verspreid over België, Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. 29 andere landen bedienen we vanuit de Payroll Services Alliance. De divisie Publieke Sector van SD Worx biedt oplossingen op maat van overheidsorganisaties: met een dedicated team willen wij de publieke sector ondersteunen in zijn streven naar efficiëntere en effectievere personeelsprocessen.

Partners

Berenschot Belgium - www.berenschot.be
Grondleggers van HR & Organisatie consultancy in de BeNeLux. Berenschot is gespecialiseerd in het oplossen van personeels- en organisatievraagstukken en dit zowel in de privé- als in (semi-)overheidsorganisaties. De optimale afstemming tussen mens en organisatie is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Door middel van onze expertise en de ontwikkelde methoden en technieken leveren wij een bijdrage aan het optimaal functioneren van uw medewerkers en uw organisatie. Wij beschouwen onszelf als uw partner, samen met u streven wij naar het beste antwoord op uw vragen. Daartoe stellen wij graag onze kennis, ervaring en professionaliteit ter beschikking.

Flexso for People - www.flexsoforpeople.com
Flexso for People helpt u om uw HR-beleid klaar te stomen voor de toekomst. Onze troeven? We combineren een rotsvaste reputatie in SAP HCM en SuccessFactors met een helikopterzicht op de wereld van HR. En daar voegen we een flinke dosis ‘menselijkheid’ aan toe. Het resultaat zijn oplossingen die uw HR-beleid een turboboost geven, zodat u de concurrentie altijd een stap voor blijft. Lees meer over onze oplossingen en diensten op de Flexso for People website. U vindt er ook volop inspiratie in klantenverhalen en andere artikels. (www.flexsoforpeople.com)

Hudson - be.hudson.com

Sponsoren

Exposanten

Communicatie partners

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN