Participanten

De volgende participanten maken HRM in de Overheid 2023 mede mogelijk.  Deze editie zijn wij volgeboekt. Wil je volgende editie ook participeren? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact op met Bente van de Put  via +31(0)40-2146207, of vul het formulier in

Hoofdsponsor

SD Worx - www.sdworx.be
In een wereld waarin werk een nieuwe invulling krijgt, willen mensen inspiratie putten uit hun job en de vrijheid krijgen zich te focussen op wat echt telt. Tegelijk hebben organisaties dynamische en gemotiveerde medewerkers nodig die kunnen rekenen op slimme technologie. Als toonaangevende Europese leverancier van people solutions laat SD Worx organisaties Human Resources gebruiken om meerwaarde te leveren voor hun eigen business én voor iedereen die voor hen werkt. SD Worx levert people solutions die mensen hun hele carrière lang helpen: van het aantrekken tot het verlonen, belonen en ontwikkelen van het talent dat organisaties succesvol maakt. SD Worx draagt bij aan betere prestaties van organisaties en biedt zijn diensten aan via vier mogelijkheden: technologie, outsourcing, uitgebreide expertise en relevante inzichten uit data.

Partners

Acerta / Flexso for People
Een doordacht hr-beleid ligt aan de basis van het succes en de groei van jouw bedrijf. Acerta Consult ontwikkelt niet enkel jouw hr-oplossing op maat. Onze experten implementeren ze ook in je bedrijf als je daarvoor kiest. (https://www.acerta.be/nl/acerta-consult) Het geheim van digitale hr die écht futureproof is? Slimme technologie met een flinke dosis ‘human’. Flexso for People biedt digitale end-to-end oplossingen die je mensen, processen en technologie aligneren. Voor vandaag én morgen. (www.flexso.com)

Hudson - be.hudson.com
Wij zijn Hudson. Al bijna 40 jaar helpen we mensen en organisaties zichzelf te overtreffen. Samen met u bouwen en ontwikkelen onze meer dan 250 consultants het menselijk kapitaal van uw organisatie. Onze jarenlange ervaring, diepgaande kennis van uw sector en wetenschappelijk solide tools en adviezen zijn het fundament van uw en ons succes.

MONDEA - mondea.be/
Samen verandering waarmaken…. Ook in jouw HR-beleid! MONDEA wil dé gamechanger zijn voor mensen én organisaties in de publieke en non-profitsector. We maken een zichtbaar verschil met blijvende impact door onze “schouder aan schouder” aanpak, gedrevenheid, doorgedreven praktijkervaring en expertise. Onze Mondeanen bouwden allen hun ervaring op in de publieke en non-profitsector. Ze hebben een gemeenschappelijk DNA. Ze willen vanuit een menselijke benadering en een grote betrokkenheid een maatschappelijke impact hebben.

Sponsoren

Exposanten

Media partner

Communicatie partners

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN