Participanten

De volgende participanten maken HRM in de Overheid 2024 mede mogelijk. Heeft uw organisatie ook interesse in participeren? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact op met Bente van de Put  via +31(0)40-2146207, of vul het formulier in

Hoofdsponsor

Poolstok - www.poolstok.be
Poolstok verbindt P&O-behoeften van de publieke sector met kwalitatieve HR-oplossingen en organisatieadvies uit de private markt. Poolstok ontzorgt publieke en non-profitorganisaties bij de invulling en uitvoering van hun P&O-beleid door waardevolle publiek-private samenwerkingen te faciliteren. Als unieke opdrachtencentrale staan we garant voor persoonlijk en eerlijk advies, een breed en flexibel dienstverleningsaanbod en marktconforme tarieven. Samen met ons netwerk van zorgvuldig geselecteerde partners bieden we een kwalitatieve oplossing voor jouw P&O-vraagstuk.

Partners

Acerta / Flexso for People
Een doordacht hr-beleid ligt aan de basis van het succes en de groei van jouw bedrijf. Acerta Consult ontwikkelt niet enkel jouw hr-oplossing op maat. Onze experten implementeren ze ook in je bedrijf als je daarvoor kiest. (https://www.acerta.be/nl/acerta-consult) Het geheim van digitale hr die écht futureproof is? Slimme technologie met een flinke dosis ‘human’. Flexso for People biedt digitale end-to-end oplossingen die je mensen, processen en technologie aligneren. Voor vandaag én morgen. (www.flexso.com)

Agilitas - Ascento - ascento.be/nl
Ascento: Als nationale en lokale partner in HR-strategieën en -beleid, kan je op Ascento rekenen voor advies op maat, en ook voor alles wat te maken heeft met het screenen, ontwikkelen en ondersteunen van het aanwezige en aankomende talent binnen jouw organisatie. Zo bouwen wij samen aan een partnership op lange termijn. Agilitas: Bij Agilitas mag je meer verwachten dan de standaard dienstverlening van een uitzendkantoor met meer dan 30 jaar ervaring. Naast het veiligste uitzendkantoor zijn wij ook een betrokken partner die toegewijd is naar zijn werknemers en klanten: wij gaan door waar anderen stoppen.

GoodHabitz - goodhabitz.com/nl-be/
Het leven is één groot leerproces. Daar draagt GoodHabitz graag een pixeltje aan bij door het aanbieden van de meest aantrekkelijke, werkgerelateerde online assessments en trainingen in de markt. GoodHabitz doet er dan ook alles aan om persoonlijke ontwikkeling zo eenvoudig, laagdrempelig en leuk mogelijk te maken. Voor iedereen.

Hudson - www.hudsonsolutions.com/be-nl
Wij zijn Hudson. Al bijna 40 jaar helpen we mensen en organisaties zichzelf te overtreffen. Samen met u bouwen en ontwikkelen onze meer dan 250 consultants het menselijk kapitaal van uw organisatie. Onze jarenlange ervaring, diepgaande kennis van uw sector en wetenschappelijk solide tools en adviezen zijn het fundament van uw en ons succes.

Sponsoren

Exposanten

Media partner

Communicatie partners