Participanten

De volgende participanten maken HRM in de Overheid 2022 mede mogelijk. Wil je komende editie ook participeren? Wij bespreken graag de mogelijkheden. Neem contact op met Bente van de Put  via +31(0)40-2146207, of vul het formulier in.

Hoofdsponsor

SD Worx - www.sdworx.be
In een wereld waarin werk een nieuwe invulling krijgt, willen mensen inspiratie putten uit hun job en de vrijheid krijgen zich te focussen op wat echt telt. Tegelijk hebben organisaties dynamische en gemotiveerde medewerkers nodig die kunnen rekenen op slimme technologie. Als toonaangevende Europese leverancier van people solutions laat SD Worx organisaties Human Resources gebruiken om meerwaarde te leveren voor hun eigen business én voor iedereen die voor hen werkt. SD Worx levert people solutions die mensen hun hele carrière lang helpen: van het aantrekken tot het verlonen, belonen en ontwikkelen van het talent dat organisaties succesvol maakt. SD Worx draagt bij aan betere prestaties van organisaties en biedt zijn diensten aan via vier mogelijkheden: technologie, outsourcing, uitgebreide expertise en relevante inzichten uit data.

Partners

Berenschot Belgium - www.berenschot.be
Grondleggers van HR & Organisatie consultancy in de BeNeLux. Berenschot is gespecialiseerd in het oplossen van personeels- en organisatievraagstukken en dit zowel in de privé- als in (semi-)overheidsorganisaties. De optimale afstemming tussen mens en organisatie is het uitgangspunt van onze dienstverlening. Door middel van onze expertise en de ontwikkelde methoden en technieken leveren wij een bijdrage aan het optimaal functioneren van uw medewerkers en uw organisatie. Wij beschouwen onszelf als uw partner, samen met u streven wij naar het beste antwoord op uw vragen. Daartoe stellen wij graag onze kennis, ervaring en professionaliteit ter beschikking.

Flexso for People - www.flexsoforpeople.com
Flexso for People helpt u om uw HR-beleid klaar te stomen voor de toekomst. Onze troeven? We combineren een rotsvaste reputatie in SAP HCM en SuccessFactors met een helikopterzicht op de wereld van HR. En daar voegen we een flinke dosis ‘menselijkheid’ aan toe. Het resultaat zijn oplossingen die uw HR-beleid een turboboost geven, zodat u de concurrentie altijd een stap voor blijft. Lees meer over onze oplossingen en diensten op de Flexso for People website. U vindt er ook volop inspiratie in klantenverhalen en andere artikels. (www.flexsoforpeople.com)

Hudson - be.hudson.com
Wij zijn Hudson. Al bijna 40 jaar helpen we mensen en organisaties zichzelf te overtreffen. Samen met u bouwen en ontwikkelen onze meer dan 250 consultants het menselijk kapitaal van uw organisatie. Onze jarenlange ervaring, diepgaande kennis van uw sector en wetenschappelijk solide tools en adviezen zijn het fundament van uw en ons succes.

Jurplus + Rasschaert Advocaten
Als Jurplus bieden wij sociaaljuridische ondersteuning aan lokale besturen, intercommunales, welzijnsverenigingen en hulpverleningzones. We staan in voor de opmaak van juridische documenten, duidelijke en bruikbare adviesverlening bij dagelijkse personeelsvragen of ondersteuning door middel van interim management. Daarnaast bieden wij opleidingen aan via ons vormingscentrum. Hierbij kunnen onze klanten rekenen op een multidisciplinair team boordevol expertise in alle deeldomeinen van ons vakgebied.

Oracle - www.oracle.com/be-nl/human-capital-management/
Oracle is de nummer 1-leverancier van bedrijfssoftware, met een breed scala aan oplossingen voor organisaties van elke omvang. Vandaag gebruiken 430.000 klanten in 175 landen Oracle-technologieën. Op het vlak van HR staat Oracle bekend om zijn oplossingen Peoplesoft en Taleo. Met Oracle Cloud HCM bieden we de meest complete, organisch gebouwde cloudoplossing voor Human Capital Management. Oracle Cloud HCM ondersteunt klanten in hun transactionele processen, alsook in hun steeds groeiende strategische uitdagingen. Oracle Cloud HCM is voor publieke en private organisaties een onmisbare schakel om innovatief, competitief en wendbaar te zijn.

Randstad RiseSmart - www.randstadrisesmart.be/

Sponsoren

Exposanten

Media partner

Communicatie partners

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN