Suggestie of call for papers

Het jaarcongres HRM in de Overheid staat gepland op donderdag 3 februari 2022 in congrescentrum ICC in Gent. Heb je suggesties voor het congres? Een case, een (keynote)spreker, dagvoorzitter, thema of werkvorm? Laat het ons dan weten, wij staan open voor jouw suggesties. Stuur jouw suggestie voor 15 september in via het onderstaande formulier.

Heb je al een concreet voorstel voor een prakijkcase voor die aansluit bij het thema? Dien deze dan in als call for papers. Deze inzendingen kunnen als praktijkcase in het congresprogramma geplaatst worden en duren dan 40 minuten.

We beoordelen, samen met de programmacommissie, alle voorstellen op inhoud en samenhang met het thema. Uiterlijk 1 november hoor je of het voorstel geaccepteerd is. Wij gaan ervan uit dat je donderdag 3 februari 2022 de hele dag beschikbaar bent.

Lezingen met commerciële doeleinden kunnen niet worden geplaatst. Hiervoor kunt u via de ‘participantenpagina’ informatie opvragen, deelname met stand of lezing (praktijkcase/workshop) behoort tot de mogelijkheden.

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN