Wendbaar werken - De impact van houding en gedrag

Wendbaar werken – De impact van houding en gedrag
De wereld om ons heen – en dus ook de wereld van publieke organisaties – verandert snel. Wat te denken van de ontwikkelingen op het gebied van inwonersparticipatie of hoe de coronacrisis de hele wereld tijdelijk heeft stilgezet. Willen organisaties goed met deze veranderingen omgaan, dan moeten zij zich hier succesvol op aanpassen.
De vraag daarbij is: hoe maakt u uw team(s) wendbaar en klaar voor de toekomst?
En wat is hierin de rol van houding en gedrag van medewerkers?

Deze praktijkcase wordt aangeboden door Randstad Group en vindt plaats van 11.40 – 12.20 uur, tijdens het jaarcongres HRM  in de Overheid op donderdag 23 juni a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

WAT BETEKENT WERKEN IN HET NIEUWE NORMAAL? Uitdagingen voor HRM op het vlak van mens, organisatie en klant.
Tijdens de 11e editie van HRM in de Overheid bent u in één dag op de hoogte over de huidige verandering van arbeidsmarkt, HR-beleid, cultuur en de toekomst van werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen.

Save the date: 23 juni 2022! Je betaalt slechts € 295,- excl. BTW. Bovendien krijgt de tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie 50% korting! De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Aanmelden

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN