Digitale HR-Transformatie @ Vrije Universiteit Brussel

In een organisatie met toenemende complexiteit: +/- 23 verschillende statuten, meer dan 300 process flows om academisch & ondersteunend personeel aan te werven, continue veranderende contracten, de combinatie met UZ Brussel, enz. was de nood hoog om de verschillende HR-processen – over de faculteiten en divisies heen – te automatiseren. Daarnaast wilde Vrije Univsiteit Brussel haar huidige werking moderniseren en stappen zetten richting administratieve vereenvoudiging om zo de focus te leggen op de kerntaken van de VUB. Om deze HR-Transformatie te ondersteunen, ging VUB op zoek naar een flexibele, geïntegreerde HR-oplossing en die vond ze in SAP SuccessFactors. Twee jaar geleden ging ze van start met de implementatie, vandaag zijn zo goed als alle modules in gebruik, inclusief de integratie naar de loonmotor. Raf Devos brengt een realistisch verhaal van vallen en opstaan, in een organisatie die uitgedaagd wordt om continu te leren.

Raf Devos is Directeur Mens & Organisatie van Vrije Universiteit Brussel en verzorgt deze sessie op het congres HRM in de Overheid op donderdag 6 februari in Gent. De sessie vindt plaats van 11.00 – 11.40 uur.

Bekijk hier het volledige programma.

10 jaar HRM in de Overheid in beweging
Tijdens de 10e editie van HRM in de overheid op donderdag 6 februari 2020 bekijken we welke HR-praktijken en trends zich de voorbije periode hebben bewezen om mee te nemen naar de toekomst. We brengen de huidige overheidstransitie en HR-kanteling praktisch in beeld. We kijken vooruit naar innovatie in HR en de toekomstige rol van de overheid als aantrekkelijk werkgever rond de drie sporen: verbinden, vernieuwen en vooruitkijken!

Mis deze jubileum editie niet en meld je tijdig aan. Kom met 2 personen voor slechts € 245,-
De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN