Volop inspiratie opdoen tijdens HRM in Overheid op donderdag 23 juni

Op donderdag 23 juni vindt de 11e editie van HRM in de Overheid plaats– met jaarlijks 700 bezoekers – bent u in één dag op de hoogte over de huidige transitie van arbeidsmarkt en overheid, HR-trends en -beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen.

In het programma kijken we naar de effecten van deze evolutie in positieve zin. De flexibele manier van werken in combinatie met digitalisering heeft alleen maar aan kracht gewonnen. Wat betekent het nieuwe werken effectief in het Nieuwe Normaal? Hoe evolueren organisaties? Hoe geven we koers en richting aan het hybride werken in een aangepaste cultuur? Hoe begeleiden leidinggevenden hun werknemers resultaatgericht op afstand? Hoe blijven we veerkrachtig, als werknemer, team en organisatie? En welke impact heeft de nieuwe manier van meer digitaal werken op de dienstverlening aan onze klanten?

HRM is harder nodig dan ooit te voren en kan de drijvende kracht zijn achter deze ontwikkelingen. Het gaat er juist nu om dat we durven blijven denken in kansen en mogelijkheden en dat we ons aanpassen aan het Nieuwe Normaal. Kortom: waar kunnen we leren, verbinden en samenwerken?  Bekijk hier het volledige programma.

Meld je nu aan voor slechts €295,- en de tweede en derde persoon van dezelfde organisatie ontvangen 50% korting! Klik hier om aan te melden

 

 

Overzicht nieuws