De impact van technologie op onze werkomgeving. Disruption?

Disruptie; een dreiging of een opportuniteit?

We zitten volop in de Vierde Industriële Revolutie. De technologische vooruitgang heeft nooit zo’n hoge snelheid gekend als de afgelopen jaren, en onderzoek wijst uit dat technologie onze werkomgeving de komende jaren nog drastischer zal veranderen. In veel gevallen betekent deze “disruptie” een dreiging, in andere gevallen een opportuniteit. Terwijl er een ongezien groot aantal banen en functies zal verdwijnen, zullen een ontelbaar andere banen en functies ontstaan.

De impact van de technologische evolutie is dan ook niet enkel op organisatieniveau te vinden, maar ook op individueel niveau. Hoe worden medewerkers in hun persoonlijk leven geleid door de technologische vooruitgang, en hoe weerspiegelt dit naar hun werkomgeving? Aan de hand van enkele praktijkcases gaan we hier dieper op in.

Bart Van Keer is Strategy Director HCM bij Oracle Benelux en verzorgt deze praktijksessie op het jaarcongres HRM in de Overheid op donderdag 7 februari in Gent.

De praktijksessie wordt aangeboden door Partner Oracle Benelux en vindt plaats van 11.10-11.40 uur. Bekijk hier het volledige programma.

Over HRM in de Overheid, donderdag 7 februari 2019 te Gent
HRM in de Overheid is al 9 jaar, met jaarlijks 700 bezoekers, het grootste HR congres in Vlaanderen over de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen. Kennisoverdracht en kennisdeling staan centraal.

Kom met 2 personen voor slechts € 245,-

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN