Flexibel inzetten van talent. Tijd voor een aangepast HR-beleid!

1 op de 10 medewerkers is freelancer: tijd voor een aangepast HR beleid!

Talent zit niet enkel in de kern van je organisatie. Vandaag doen meer dan 90% van alle organisaties in mindere of meerdere mate een beroep op freelancers. Tegelijk ontbreekt het in de meeste aan een uitgewerkt beleid om de inbreng van extern talent ook echt te valoriseren. In deze praktijksessie rapporteren we de resultaten van een uitgebreid internationaal onderzoek naar flexibel inzetten van talent, bespreken we mogelijke pistes tot oplossingen, en gaan we hierover met u in interactie.

Prof. Dr. Ans De Vos, Professor, Antwerp Management School en Jan Laurijssen, HR Business Development Manager, SD Worx verzorgen deze inspirerende praktijksessie met ruimte voor dialoog.

Deze sessie vindt plaats van 11.10-11.40 uur en wordt aangeboden door Hoofdsponsor SD Worx. Bekijk het volledige programma en reserveer een plek voor deze dialoogsessie.

Podcast ‘Flexibele benaderingen van talentmanagement’
Prof. Dr. Ans De Vos werkte deze zomer aan haar eerste podcast serie. Ans deed recent onderzoek naar flexibele benaderingen van talentmanagement. Jan Laurijssen (SD Worx) brengt groeikansen en ontwikkelingen aan bod. Bekijk hier de video (bron: AMS)

Over HRM in de Overheid, donderdag 7 februari 2019 te Gent
HRM in de Overheid is al 9 jaar, met jaarlijks 700 bezoekers, het grootste HR congres in Vlaanderen over de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen. Kennisoverdracht en kennisdeling staan centraal.

Kom met 2 personen voor slechts € 245,-

Overzicht nieuws