Peggy de Prins over de dialoog als motor van een duurzaam HR-beleid

 

Dialoog als motor van een duurzaam HR-beleid

Een duurzaam HR-beleid ambieert een dubbele win: zowel de werknemers als de organisatie moeten elkaar er door kunnen versterken. Dialoog is hierin cruciaal. Zeker op vlak van innovatieve HR-thema’s als duurzame inzetbaarheid en werkbaar werk ligt het HR-heft in handen van zowel de individuele werknemer als de werkgever.

Keynote spreker Peggy De Prins, zal tijdens de opening van de 9e editie van HRM in de Overheid in Gent (7.2.2019)  aangeven dat beiden meer dan ooit samen aan zet zijn.

Prof. Dr. Peggy De Prins, Professor (duurzaam) HRM en Academic Director ‘Master in HRM’, Antwerp Management School en verbonden aan Expertise Centrum ‘Next Generation Work’. Daarnaast is zij auteur van het boek ‘De Clash Voorbij’

De Clash Voorbij..
Sociale dialoog is mensenwerk en vormt vaak een onontwarbaar kluwen van emoties, regels, tradities, … Niet-ingewijden trekken grote ogen wanneer ze voor het eerst geconfronteerd worden met dat kluwen. Ofwel geraken ze gefascineerd en zetten ze door,…

Bekijk hier het interview van Z-Talk met Peggy de Prins over haar nieuwste boek ‘De Clash Voorbij’, 7 bouwstenen voor sociale dialoog.

Perspectieven op de koersverandering van HR in de Overheid
Peggy De Prins is professor aan de Antwerp Management School en is pionier op het vlak van duurzaam HRM en duurzame arbeidsrelaties. Zij coördineert en werkt mee aan opleidingen voor verschillende doelgroepen (o.a. Master in HRM, Masterclass publiek en social profit management). Zij is er tevens verbonden aan het Expertise Centrum “Next Generation Work”.
Vanuit de diverse keynote perspectieven neemt Peggy De Prins u mee in de koersverandering van ‘HR in de Overheid’. Wat is de rol van HR in een duurzaam HR-beleid binnen deze veranderende context? Welke uitdagingen zien we op het vlak van leiderschap? Welke verandering van binnenuit is nodig?

Over HRM in de Overheid, donderdag 7 februari 2019 te Gent
HRM in de Overheid is, met jaarlijks 700 bezoekers, het grootste HR congres in Vlaanderen over de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen. Kennisoverdracht en kennisdeling staan centraal.

Kom met 2 personen voor slechts € 245,-

Overzicht nieuws