Ontdek hoe "De Lijn" de leer- en rekruteringspraktijken voor werknemers heeft vernieuwd voor de wereld van vandaag!

Ontdek hoe “De Lijn” de leer- en rekruteringspraktijken voor werknemers heeft vernieuwd voor de wereld van vandaag!
Om de best mogelijke ervaringen voor hun werknemers en kandidaten te creëren, heeft De Lijn het hele rekruterings- en leerproces opnieuw vormgegeven. Leer hoe een moderne rekruteringsaanpak kan zorgen voor een snelle en vlotte kandidatenervaring dankzij een nieuwe jobsite, een gestroomlijnde administratie, innovatieve applicant tracking, en integratie met externe assessment organisaties. Daarnaast krijgt u inzicht in de uitdagingen met betrekking tot leren en ontwikkelen in een compliance-gedreven omgeving. Dankzij de juiste technologie heeft ‘De Lijn’ nu een duidelijk zicht op verschillende certificaten per functie en is het eenvoudig om nieuwe opleidingen in te plannen.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door Flexso for People en vindt plaats van 10.50 – 11.30 uur, tijdens het jaarcongres HRM  in de Overheid op donderdag 23 juni a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

WAT BETEKENT WERKEN IN HET NIEUWE NORMAAL? Uitdagingen voor HRM op het vlak van mens, organisatie en klant.
Tijdens de 11e editie van HRM in de Overheid bent u in één dag op de hoogte over de huidige verandering van arbeidsmarkt, HR-beleid, cultuur en de toekomst van werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen.

Save the date: 23 juni 2022! Je betaalt slechts € 295,- excl. BTW. Bovendien krijgt de tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie 50% korting! De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Aanmelden

Overzicht nieuws