De snelheid van de verandering zit in de traagheid van het begin, aldus Marc Debisschop

Eén ding is zeker: deze keynote laat jouw kijk op “verandering” niet onveranderd. In dit inspirerende verhaal op donderdag 7 februari zet Marc Debisschop met scherpzinnige souplesse de klassieke visie op transformatieprocessen op de helling. Succesvol change management, zo stelt hij, vertrekt niet vanuit een vooraf bepaald stappenplan, maar vanuit het beoogde resultaat: “welke concrete gedragsverandering wil je op de werkvloer zien?” En, niet minder belangrijk : “wie is het best geplaatst om deze transitie in goede banen te leiden?” Al te vaak wordt immers aangenomen dat een gedreven leider ook het talent (én het mandaat) in huis heeft om een performant change-procesbegeleider te zijn. Maar is dit wel zo? Marc daagt jouw organisatie uit verder te kijken dan de spreekwoordelijke neus. Zodat jij op het einde van de keynote misschien minder voor de hand liggende keuzes durft te maken.

Tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid geeft Marc Debisschop, Change facilitator en executive coach bij BetterMindsatWork/TaPasCity zijn visie in het plenaire programma van 14.05-14.40 uur. Marc Debisschop is tevens auteur van het boek ‘Vertrekken met Passie & Talent’.

Interesse om deze lezing bij te wonen? Meld je dan nu aan!
HRM in de Overheid is, met jaarlijks 700 bezoekers, het congres over de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen. Kennisoverdracht en kennisdeling staan centraal.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN