Algemeen Directeur Luc Jolie staat stil bij de vraag: 'Wie is de baas?'

Wie neemt welke rol op? En wie beïnvloedt wie?

“De burgemeester is de CEO van de gemeente en de schepen van personeel de HR-manager”. Uitspraken die we allemaal kennen. Maar klopt dit wel?

Waar zetten we dan het Diensthoofd of de Directeur Personeel? Ambtenaar en politicus: altijd een moeilijke verhouding en zeker als het gaat over personeelszaken. De kiezer wikt en beschikt. Geeft hij dan meteen ook kennis en kunde aan de verkozene om een degelijk HR-beleid te voeren? Wie neemt welke rol op? En vooral: wie beïnvloedt wie?

Tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid op donderdag 7 februari in Gent, neemt Luc Jolie – Algemeen Directeur, OCMW en Gemeentebestuur Aalter en Voorzitter Expertisecentrum van Gemeentesecretarissen (ECG) – ons mee in de HR-vraagstukken op het speelveld van overheid en politiek.

De keynote presentatie van Luc Jolie vindt plaats van 09.40-10.25 uur en wordt aangeboden door hoofdsponsor SD Worx.
Bekijk hier het volledige programma.

Over HRM in de Overheid, donderdag 7 februari 2019 te Gent
HRM in de Overheid is al 9 jaar, met jaarlijks 700 bezoekers, het grootste HR congres in Vlaanderen over de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen. Kennisoverdracht en kennisdeling staan centraal.

Kom met 2 personen voor slechts € 245,-

 

 

Overzicht nieuws