Loopbaan in eigen handen: Normaal? Digitaal? Allemaal!

Loopbaan in eigen handen: Normaal? Digitaal? Allemaal!
Autonomie heeft in al zijn vormen aan kracht gewonnen: autonomie in het uitvoeren van taken, werktijden en locaties, in het leidinggeven, … Velen zijn bewuster gaan nadenken over hun loopbaan en de toekomst. De kunst is om dit vast te houden. Wordt onze loopbaan bewust in eigen handen nemen het nieuwe normaal? Houden we alles wel of niet digitaal? Is het iets voor ons allemaal? Ontdek de antwoorden op basis van praktijkervaring tijdens deze sessie.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door Ascento/ Agilitas en vindt plaats van 11.40 – 12.20 uur, tijdens het jaarcongres HRM  in de Overheid op donderdag 23 juni a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

WAT BETEKENT WERKEN IN HET NIEUWE NORMAAL? Uitdagingen voor HRM op het vlak van mens, organisatie en klant.
Tijdens de 11e editie van HRM in de Overheid bent u in één dag op de hoogte over de huidige verandering van arbeidsmarkt, HR-beleid, cultuur en de toekomst van werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen.

Save the date: 23 juni 2022! Je betaalt slechts € 295,- excl. BTW. Bovendien krijgt de tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie 50% korting! De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Aanmelden

Overzicht nieuws