The right leadership ... makes people tick!

Van een ‘Me’ naar een ‘We’ cultuur

De markt, de consumenteneisen, de levensstijl van mensen alsook de manier waarop organisaties zich organiseren, inclusief onze manier van werken, veranderd continu.  Securex herdefinieert hierdoor het Leiderschap-DNA. De filosofie hierachter is het leiderschapspotentieel van iedereen binnen de organisatie aan te spreken.

Leiderschap evolueert hierbij gaandeweg naar een dynamisch en sociaal beïnvloedingsproces & gaat weg van een hiërarchisch controlerende rol. Vanuit best practices toont Securex de positieve effecten bij organisaties – en teams – die de verschuiving maken van een ‘Me’ naar een ‘We’ cultuur. 

Kris Rayen is HR Project Leader – Social Innovation bij Securex Belgium.

Deze praktijksessie vindt plaats van  11.10 – 11.50 uur, tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid, op donderdag 7 februari 2019 in Gent. Bekijk het volledige programma en reserveer nu een plaats!

Over HRM in de Overheid, donderdag 7 februari 2019 te Gent
HRM in de Overheid is, met jaarlijks 700 bezoekers, het grootste HR congres in Vlaanderen over de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen. Kennisoverdracht en kennisdeling staan centraal.

Kom met 2 personen voor slechts € 245,-

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN