Keynote- Technologie en 'sportief denken' verbinden met de human touch is de basis voor toekomstgericht leiderschap

Technologie en ‘sportief denken’ verbinden met de human touch is de basis voor toekomstgericht leiderschap
ConneXion: Sterke managers weten om te gaan met de nieuwste vorm van disruptie in onze technologische samenleving: die van het leiderschap. Ze behalen resultaten in de meest complexe omstandigheden, kunnen vereenvoudigen en verandering leiden. Hiervoor connecteren ze met hun mensen op het hoogste niveau. Zo benutten ze de combinatie van human en digital maximaal.

Gastspreker voor deze editie is Jan De Schepper. Als sportcoach en topmanager bij Telindus en Belgacom, was hij een bevoorrechte getuige van de kruisbestuiving tussen de sport- en de zakenwereld. Vandaag is Jan executive bestuurder bij BDO Digital, voorzitter van het Zweedse bedrijf Securitas en zetelt hij in tal van raden van bestuur. Daarnaast is hij coauteur van het boek ConneXion: 7 paradoxen voor de moderne leider. Jan neemt je mee in de wereld van human en digital. Hoe pak je dit aan, wat werkt wel en wat niet? Laat je inspireren!

With a vast experience as CEO of Telindus and VP at Proximus I focus on a pragmatic and efficient strategic market approach and business development. By analyzing the most effective levers I advise and support companies for growth and success. As an entrepreneur and strategic thinker I am closely working together with several companies.

De keynote lezing van Jan De Schepper vindt plaats van 09.30 – 10.15 uur en wordt aangeboden door hoofdsponsor SD Worx. Volledig programma 

TIP: Het boek Connexion: 7 paradoxen voor de moderne leider 

WAT BETEKENT WERKEN IN HET NIEUWE NORMAAL? Uitdagingen voor HRM op het vlak van mens, organisatie en klant.
Tijdens de 11e editie van HRM in de Overheid bent u in één dag op de hoogte over de huidige verandering van arbeidsmarkt, HR-beleid, cultuur en de toekomst van werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen.

Save the date: 23 juni 2022! Je betaalt slechts € 295,- excl. BTW. Bovendien krijgt de tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie 50% korting! De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Aanmelden

Overzicht nieuws