Keynote- De toekomst is nu. Hoe maakt HR de next step?!

De toekomst is nu. Hoe maakt HR de next step?!
Niet enkele digitale maar ook brede maatschappelijke en economische transformaties zijn bepalend voor onze toekomst: andere woon/werk-invulling, nieuwe business modellen, meer aandacht voor lokaal, alles-op-afstand (niet in het minst werken, onderwijs en zorg), het toegenomen belang van partnerships, enzovoort. De grondslag voor deze ideeën is gelegd in Jo’s laatste boek De Wereld Is Rond.

Jo gaat uit van de vele uitdagingen van vandaag en zoekt naar een optimistisch wereldbeeld waarin we werken en wonen in Urban Villages, waar we meer online kopen, waar we inzetten op oplossingen in plaats van producten, waar onderwijs niet per se op scholen wordt gegeven, waar zorg anders is georganiseerd, waar we ons minder verplaatsen en waarin productie en zelfs landbouw deels terugkeren naar waar we consumeren.

Door de Corona-crisis zijn veel van zijn ideeën versneld deel geworden van onze dagelijks leven. Waar zijn boek ons ruim de tijd gaf om over deze verre toekomst na te denken, dwingt de Coronacrisis ons nu al om te leren omgaan met de wereld van morgen.

Zal de Coronaslinger zo snel mogelijk weer helemaal terugslaan naar de oude gewoonten, of komt er echt een New Normal? Ondanks het leed dat Covid aanricht is het momentum voor positieve verandering nog nooit zo groot geweest – laten we dit op een positieve en optimistische manier aangrijpen Kortom, volop inspiratie over de toekomst van morgen en hoe HR de next step kan maken!

De keynote lezing van Jo Caudron vindt plaats van 16.00 – 16.40 uur. Volledig programma 

Jo Caudron is als ondernemer gepassioneerd door technologie en media. Vanuit zijn 20 jaar ervaring in de online wereld en als oprichter van talrijke internetbedrijven, is hij een veelgevraagd spreker op het vlak van digitale en sociale media en adviseert hij grote bedrijven in binnen- en buitenland. Hij is de auteur van het tot Managementboek van het Jaar 2020 bekroonde De wereld is rond.

TIP: Het boek De wereld is rond 

Benieuwd? Klik hier voor meer informatie

WAT BETEKENT WERKEN IN HET NIEUWE NORMAAL? Uitdagingen voor HRM op het vlak van mens, organisatie en klant.
Tijdens de 11e editie van HRM in de Overheid bent u in één dag op de hoogte over de huidige verandering van arbeidsmarkt, HR-beleid, cultuur en de toekomst van werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen.

Save the date: 23 juni 2022! Je betaalt slechts € 295,- excl. BTW. Bovendien krijgt de tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie 50% korting! De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Aanmelden

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN