Onszelf continu heruitvinden! Aldus Steven Muylaert, COO Van Hoecke.

De transformatie van winnaar ‘ Factory of the Future Awards 2016’ van Hoecke NV

Met onze belangrijkste doelstelling om de continuïteit van onze onderneming te garanderen over de generaties heen en met het volle besef van de snel veranderende wereld, creëren we een continue dynamiek van creativiteit en daadkracht en bestrijden we competence blindness met alle macht!

Niet alleen ons businessmodel is daardoor meermaals gewijzigd, ook ons leiderschap en organisatiemodel zijn in de voorbije 8 jaar compleet getransformeerd.
We hebben op onze eigen manier hard gewerkt aan het vernieuwen van onze cultuur en het verhogen van het welzijn van onze mensen. Verbinding, zelfverantwoordelijkheid, dialoog en transparantie, zelfbewustzijn, zelfsturing, intrapreneurship, netwerk, shared leadership en maatwerk zijn vandaag de sleutelwoorden in onze organisatie.

Tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid op 7 februari 2019 in Gent, neemt Steven Muylaert, COO Van Hoecke, u mee in deze transformative van de afgelopen Jaren. Zij zijn tevens winnaar van de ‘Factory of the Future Award 2016’. De sessie vindt plaats van 14.45-15.15 uur. Bij inschrijving kunt u tevens de voorkeur voor de sessie aangeven.

Over Van Hoecke NV
Van Hoecke NV wint in 2016, als eerste bedrijf uit de hout- en meubelindustrie, de Factory of the Future Award. Bekijk hier de film.
Dit is een zeer mooie erkenning voor alle inspanningen die zij deden om een flexibel, dynamisch en toekomstgericht bedrijf te worden. De titel van Factory of the Future 2016 mogen zij gedurende 3 jaar. Zij dingen opnieuw mee voor de “Factory of the Future Award 2019”.  De audit is achter de rug en de prijsuitreiking vindt plaats op 6 februari 2019!

Over HRM in de Overheid, 7 februari 2019, Gent
HRM in de Overheid is, met jaarlijks 700 bezoekers, het grootste HR congres in Vlaanderen over de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen. Kennisoverdracht en kennisdeling staan centraal. Kom met 2 personen voor slechts € 245,-

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN