Minister Bart Somers opent de feestelijke jubileumreceptie

Op donderdag 6 februari a.s. organiseert CKC Seminars in samenwerking met Agentschap Overheidspersoneel, Vlaamse overheid, de 10e jubileumeditie van het jaarcongres HRM in de Overheid in congrescentrum ICC te Gent. We bekijken welke HR-praktijken en trends zich de voorbije periode hebben bewezen om mee te nemen naar de toekomst. En we kijken vooruit naar innovatie in HR en de toekomstige rol van de overheid als aantrekkelijke werkgever. Kortom: 10 jaar HRM in de Overheid in beweging. Uiteraard geven we aan deze 10e editie een feestelijk tintje! Ben jij er ook bij?

Bekijk hier het volledige programma met 5 keynote sprekers en 32 sessies vanuit onderzoek, wetenschap en praktijk.

Uitnodiging feestelijke jubileumreceptie
Aansluitend aan het dagprogramma vindt van 17.00-18.00 uur de feestelijke jubileumreceptie plaats op de informatiemarkt.

Opening receptie door Minister Bart Somers
Dagvoorzitter Lisbeth Imbo, Journalist VRT en CEO Bankispoon, sluit het dagprogramma af, na de keynote van Prof.Dr. Dirk Buyens. De feestelijke jubileumreceptie wordt geopend met een kort woord van Bart Somers, Viceminister-president Vlaamse regering en Minister Samenleven en Binnenlands bestuur.

Feestelijke muzikale receptie
Beken & Vloebergh brengen toepasselijke nummers uit hun verzameld werk. Een gezellige sing-in met 2 akoestische gitaren en 2 stemmen. Zullen we samen verbinden, vernieuwen en vooruitkijken?

We kijken ook dankbaar terug naar de voorbije 9 edities. Bekijk hier alvast een korte impressie.

We hopen jou te mogen verwelkomen op 6 februari in Gent op het grootste HR congres voor & door HR, directie/bestuur en lijnmanagers werkzaam in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen.

Mis deze jubileum editie niet en meld je tijdig aan. Kom met 2 personen voor slechts € 245,-

Graag tot ziens op donderdag 6 februari 2020!

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN