DIVERSITEIT & INCLUSIE BIJ OVERHEDEN: Waar raakt het uw werkveld, wat zijn de grootste uitdagingen en wat zijn de oplossingen?

DIVERSITEIT & INCLUSIE BIJ OVERHEDEN: Waar raakt het uw werkveld, wat zijn de grootste uitdagingen en wat zijn de oplossingen?

Via diverse kanalen en om verschillende redenen wordt de druk op, en de drang naar, Diverse & Inclusive overheden en organisaties alsmaar groter. Ondertussen hebben diverse studies en praktijvoorbeelden uitgewezen dat organisaties met een sterk D&I strategie ook succesvoller zijn dan organisaties zonder zo’n aanpak. Maar hoe zet je dit naadloos om in de praktijk? Bvb in rekrutering, retentie of interne mobiliteit? En hoe ga je om met confidentiële zaken en gegevens die een individu zelf als persoonlijk en/of gevoelig ervaart? Hoe krijg je de juiste inzichten, rapporten, aanbevelingen gebaseerd op data die eigenlijk behoort tot de privésfeer?

Tijdens deze sessie gaat Bart van Keer, Strategy Director HCM bij Oracle, in gesprek met een expert op dit gebied. Naast inzichten en inspiratie krijgt u tijdens het webinar de kans om vragen te stellen.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door Oracle en vindt plaats van 10.50 – 11.30 uur, tijdens het jaarcongres HRM  in de Overheid op donderdag 23 juni a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

WAT BETEKENT WERKEN IN HET NIEUWE NORMAAL? Uitdagingen voor HRM op het vlak van mens, organisatie en klant.

Tijdens de 11e editie van HRM in de Overheid bent u in één dag op de hoogte over de huidige verandering van arbeidsmarkt, HR-beleid, cultuur en de toekomst van werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen.

Save the date: 23 juni 2022! Je betaalt slechts € 295,- excl. BTW. Bovendien krijgt de tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie 50% korting! De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Aanmelden

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN