De kansen die hybride werken biedt en de rol die HR te spelen heeft

De kansen die hybride werken biedt en de rol die HR te spelen heeft
De covid periode heeft ons voor grote uitdagingen gesteld. HR moest niet alleen zien te overleven. Het moest ook wendbaar zijn om te reageren op plotse problemen en moest nieuwe HR trends omarmen die plots sterke opmars kenden, zoals mentaal welzijn, remote leiderschap en engagement. Tijdens zijn sessie gaat Jan Laurijssen in op een van deze tendensen: het hybride werken. Hij gaat in op de kansen die hybride werken biedt en de rol die HR te spelen heeft om dat waar te maken. Dit koppelt hij aan de HR-rollen van Ullrich en een aantal paradoxen die dat met zich meebrengt.

Deze praktijkcase wordt aangeboden door SD Worx en vindt plaats van 11.40 – 12.20 uur, tijdens het jaarcongres HRM  in de Overheid op donderdag 23 juni a.s. Bekijk hier het volledige programma.

 

WAT BETEKENT WERKEN IN HET NIEUWE NORMAAL? Uitdagingen voor HRM op het vlak van mens, organisatie en klant.
Tijdens de 11e editie van HRM in de Overheid bent u in één dag op de hoogte over de huidige verandering van arbeidsmarkt, HR-beleid, cultuur en de toekomst van werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen.

Save the date: 23 juni 2022! Je betaalt slechts € 295,- excl. BTW. Bovendien krijgt de tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie 50% korting! De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Aanmelden

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN