Vlaamse Overheid wint Award meest aantrekkelijke werkgever

Deme komt uit onderzoek van Randstad Research bij 14.000 respondenten als meest aantrekkelijke privéwerkgever in België uit de bus. Bij de publieke werkgevers is het de Vlaamse overheid die als aantrekkelijkste uit de bus komt. 55% van alle respondenten die de Vlaamse overheid kennen zouden er graag tot heel graag willen werken. Sterke troeven van de Vlaamse overheid zijn de werkzekerheid, de toekomstperspectieven, de jobinhoud en loon en voordelen. De organisatie is de aantrekkelijkste zowel bij midden- als bij hooggeschoolden. Lees het volledige artikel op: Randstad.be

CKC Seminars organiseert samen met de Vlaamse overheid, Agentschap Overheidspersoneel, jaarlijks het grootste HR congres in de overheid in Vlaanderen, op donderdag 6 februari 2020. Een extra reden voor een feestje, want het congres bestaat reeds 10 jaar!

HRM in de Overheid is, met jaarlijks 700 bezoekers, het congres over de actuele transformatie van arbeidsmarkt en overheid, HR-beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen. Kennisoverdracht en kennisdeling staan centraal.

Save the date: donderdag 6 februari 2020 in ICC te Gent

 

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN