Visueel verbinden, vernieuwen en vooruitkijken door Birte Kooken

Vorig jaar zat tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid iemand in het publiek die druk in de weer was op haar iPad. Na afloop van het congres bleek dat ze het verhaal van onze sprekers helemaal gevisualiseerd had, in woord en beeld (zie links in beeld). Dit jaar hebben we gevraagd of we eens mee mochten kijken?

Met de nieuwste iPad in de aanslag, brengt Birte de hoofdpunten, inzichten en bijdragen tijdens deze 10e jubileumeditie van HRM in de Overheid (live) visueel in kaart. In woorden en eenvoudige beelden.  Zo’n live getekende samenvatting, op groot formaat, zorgt dat de energie en inzichten van de dag bijblijven en doorleven. Namelijk 84% van de mensen denkt en herinnert in beelden. Door te laten zien waarover het gaat en dit samen vorm te geven, vergroot je de samenhang en impact van de meeting op het moment zelf, en nog lang daarna.

Wij hopen elke deelnemer daarmee nog meer #kennismetbeleving te laten ervaren.

Op dit Congres zal ze opnieuw een aantal sessies in beeld brengen, op papier en digitaal. Deze zijn te bekijkentijdens de sessie, op de stand van reBoot, via social media #hrovbe of als naslagwerk in de Kennisbank

Over Birte Kooken
Birte heeft 15 jaar ervaring als HR-professional.  Als HR manager in de start-upwereld en technologiesector, daarna was ze 7 jaar actief in de overheid als directeur P&O bij OCMW Leuven. Door deze bijzonder mooie en verrijkende teamervaring in een openbaar bestuur, wilde ze dit ook gaan doen in andere organisaties. Ze volgde op eigen kracht de masteropleiding Inspirerend Coachen en behaalde een accreditatie. In 2017 startte ze reBoot. Vandaag begeleidt ze – op haar verbouwd binnenschip in de Leuvense Vaart – organisaties en teams. Dit doet zij als coach, facilitator en trainer voor organisaties op het vlak van teamontwikkeling, leiderschap en competentiemanagement. Ze is gefascineerd door samenwerken, talentontwikkeling en visueel faciliteren, in sterke interactie met de groepen die ze begeleidt. Ze is dus niet zo gewend te zwijgen zoals ze donderdag 6 februari op het congres zal doen. 😉

Over HRM in de Overheid – donderdag 6 februari 2020
Tijdens de jubileumeditie van HRM in de Overheid – met jaarlijks 700 bezoekers – bent u in één dag op de hoogte over de huidige transitie van arbeidsmarkt en overheid, HR-trends en -beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen.

Mis deze jubileum editie niet en meld je tijdig aan. Kom met 2 personen voor slechts € 245,-
De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

 

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN