Vinger aan de pols!

Recent opeenvolgende crisissen vormen een bijzondere uitdaging in het dagelijks HR beleid, ook voor onze lokale besturen.
Meer dan ooit is het belangrijk om ten allen tijde vinger aan de pols te houden en zicht te houden op de bewegingsruimte van een organisatie.

Wat kan en mag een gezonde organisatie dragen?
Vooropgestelde middelen zijn uitdagend en de financiële evenwichten hierin een must! Ook de draagkracht van medewerkers is hierin bepalend en dienen we goed te bewaken.

Hoe het lokaal bestuur Destelbergen in deze uitdagende tijd erin slaagt een sterke werkplek te zijn met respect voor haar 150 civil servants lichten Gert Deryckere en Bert Jonckers toe in deze workshop.

HRM in de Overheid is het platform voor HRM professionals van de Vlaamse overheid en de lokale en provinciale besturen. Deze dag staat in het teken van kennisoverdracht en kennisdeling. Ook deze 12e editie bieden wij een sterk inhoudelijk programma waarbij “denken – doen – delen” centraal staat, met uiteraard aandacht voor meer reflectie en netwerken.

Save the date: donderdag 15 juni 2023. Schrijf je nu in en betaal slechts € 395,- excl. BTW. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch en catering. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Overzicht nieuws