Terugblik 12e editie congres HRM in de Overheid

12e editie HRM in de Overheid zeer geslaagd met ruim 500 deelnemers!

Tijdens de succesvolle 12e editie van het jaarcongres HRM in de Overheid bespraken we de meest actuele ontwikkelingen en veranderingen van arbeidsmarkt, HR-beleid, cultuur en de toekomst van werk. Tijdens deze editie stond de overheid van morgen centraal en de rol die HR nu moet innemen. HR kan als strategisch partner de leiding nemen over ontwikkelingen die nu en in de toekomst spelen. Maar op welke wijze kunt u deze positie pakken? Wat vraagt dit van de competenties van HR-professionals en waar begint u morgen binnen uw eigen organisatie?

Dialoog-facilitator Farida Barki trapte de dag af. Zij begon de dag met een boodschap aan de deelnemers: maak communicatie (naar collega’s) helder en persoonlijk. Vervolgens moedigde keynote spreker Peggy De Prins de deelnemers aan om samen een vredesakkoord te sluiten in de ‘War for talent’. Wij moeten de verbinding aangaan binnen onze organisaties en samenwerken met andere organisaties om talent centraal stellen.

Tijdens de 21 praktijkcases, workshops en interactieve sessies was er ruimte voor verdieping en tijdens de pauzes kon men terecht op de informatiemarkt met standen.

Keynote spreker Sjoerd van den Heuvel PhD opende op energieke wijze het middagprogramma. Sjoerd nam de deelnemers mee in zijn verhaal over het belang van Analytics Translators in (HRM) organisaties. Hij liet aan de deelnemers zien waar je op moet letten en welke stappen jouw organisatie moet nemen om meer datagedreven te gaan werken.

Na twee rondes met workshops en praktijkcases sloot HR Evangelist Jan Laurijssen de dag af. Hij gaf de deelnemers handvatten om een aantrekkelijk werkgever te worden. Hij moedigde deelnemers aan om kritisch naar hun eigen HR-beleid te kijken en goed te luisteren naar wat medewerkers en externe stakeholders nodig hebben. Om zo samen een duurzaam loopbaanbeleid te creëren.

Jan eindigde met een ultieme tip voor HR: ‘’Ga heen en ga HR uitvinden’’.
Kortom, volop kennis, interactie en beleving tijdens HRM in de Overheid dit jaar!

Sfeerimpressie 2023

Wilt u nog even nagenieten of sfeerproeven van de programmaonderdelen waarbij u niet aanwezig kon zijn? Of heeft u deze editie van het congres gemist en wilt u toch graag een indruk krijgen? U vindt hier een uitgebreide sfeerimpressie van deze editie van HRM in de Overheid:

CKC Seminars, initiatiefnemer en organisator van het congres HRM in de Overheid, dankt alle sprekers, hoofdsponsor SD Worx, partners, mediapartijen en ICC Ghent voor de medewerking.

Wilt u volgend jaar ook bij de 13e editie als bezoeker aanwezig zijn?
Save the date: donderdag 28 maart 2024 of meld u nu alvast aan!

Heeft u suggesties, ideeën of feedback voor volgend jaar (thema, sprekers etc.) of wilt u ook als participant aanwezig zijn? Stuur dan gerust een e-mail naar Rowi Kartner, rowi@ckc-seminars.nl, of neem contact met ons op via +31(0)40-2146200.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN