Overstappen op volledig intern payroll systeem, is het de moeite waard?

Als organisatie je payroll beheren en berekenen met een in-house oplossing, is het de moeite waard? Als die vraag stelt aan Farys, is het antwoord ‘ja’.
Op 1 januari 2023 ging de eerste volledig interne payroll berekening bij Farys officieel live. Het resultaat van een groot project waarbij de drinkwaterorganisatie overstapte van een externe payroll provider naar een interne payrollcalculator met SAP.

Tijdens deze sessie ontdek je waarom Farys besloot om de overstap te maken en welke oplossing zij gekozen hebben. Hyacintha De Vlieghe en Jan Smissaert van Farys vertellen je hoe het project werd aangepakt, welke lessen zij meenemen en welke tips ze andere organisaties zouden geven.

HRM in de Overheid is het platform voor HRM professionals van de Vlaamse overheid en de lokale en provinciale besturen. Deze dag staat in het teken van kennisoverdracht en kennisdeling. Ook deze 12e editie bieden wij een sterk inhoudelijk programma waarbij “denken – doen – delen” centraal staat, met uiteraard aandacht voor meer reflectie en netwerken.

Save the date: donderdag 15 juni 2023. Schrijf je nu in en betaal slechts € 395,- excl. BTW. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch en catering. Klik hier voor meer informatie en aanmelden.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN