Lessons learned: strategische personeelsplanning in een veranderende arbeidsmarkt – Praktijkcase door Hudson en Fluvius

Samen met klant Fluvius brengt Hudson een praktijkcase over strategic workforceplanning ofwel strategische personeelsplanning
Het installeren van een continu proces van identificatie van de ‘gaps’ tussen de kennis, vaardigheden en attitudes van de workforce en de organisatieobjectieven. Het workforceplan helpt Fluvius om een workforce te bouwen die de juiste grootte en de juiste vorm heeft, maar ook ruimte voorziet om weerbaar om te springen met veranderende omstandigheden. Het in-en uitzoomen tussen de operationele realiteit en de lange termijn ambities van Fluvius is key om de organisatie klaar te maken voor de uitdagingen van de toekomst.

De praktijkcase legt zowel de focus op het in kaart brengen en ontwikkelen van leiderschaps- en generieke competenties, als technische competenties in functie van de strategische koers van de organisatie. We overlopen samen met jou een aantal ‘lessons learned’ en bieden je een aantal handvaten om zelf aan de slag te gaan binnen jouw context, los van de grootte van de organisatie of de maturiteit van jouw HR-team. Charlotte Sabbe, Director Talent Management bij Hudson en Christophe Dhaenens, Diensthoofd Strategic Workforce Management bij Fluvius nemen je graag mee in hun ervaringen.

Tijdens de 13e editie van HRM in de Overheid bent u in één dag op de hoogte over de huidige transitie van arbeidsmarkt en overheid, HR-trends en -beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Federale overheid, Vlaamse overheid en lokale en provinciale besturen.

Meld u nu aan voor slechts €395,-! Klik hier om aan te melden

 

Overzicht nieuws