In dialoog over een warme ‘e-HR’ anno 2022

In dialoog over een warme ‘e-HR’ anno 2022
Steve is vanuit zijn jarenlange ervaring als journalist voor de VRT en diverse rollen vanuit de VDAB en docent bij de VUB zeer benieuwd naar hoe het in andere organisaties was om met de Corona-pandemie om te gaan. Wat werkte wel? Wat gaan we opbergen voor een volgende crisis? Wat behouden we? Bij wie kunnen we qua ideeën aan ‘elegant stealing’ doen voor een warme e-HR anno 2022? Graag gaat hij hierover met jullie in dialoog, opdat alle aanwezigen er uit leren voor hun werk en organisatie. Dus liet hij ons weten: “Laat maar komen dat congres! Ik ben er klaar voor. U ook?”

WAT BETEKENT WERKEN IN HET NIEUWE NORMAAL? Uitdagingen voor HRM op het vlak van mens, organisatie en klant.
Tijdens de 11e editie van HRM in de Overheid bent u in één dag op de hoogte over de huidige verandering van arbeidsmarkt, HR-beleid, cultuur en de toekomst van werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen.

Save the date: 23 juni 2022! Je betaalt slechts € 295,- excl. BTW. Bovendien krijgt de tweede persoon van dezelfde (non-profit) organisatie 50% korting! De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Aanmelden

Overzicht nieuws