Tijden komen, tijden gaan, alleen drukte blijft bestaan

Hoe geef je als HR sturing aan een betekenisvolle arbeidsomgeving?
De klacht over een te druk leven delen we met elkaar. We moeten die klacht ernstig nemen en tegelijk verder kijken. Sinds wanneer zijn we hierover beginnen klagen en wat zegt dit over onze tijd? Wie klaagt wil begrepen worden maar tegelijk is de veel gehoorde reactie op inmenging van anderen in ons leven: ‘waar bemoei jij je mee’? Willen we dan in de eerste plaats betrokkenheid en engagement van anderen of willen we vooral individu zijn en onze eigen gang gaan?
We zijn in volle transitie en als overheidsorganisatie continu in beweging. Morgen gaat alles anders zijn!  Hoe kan professioneel HR de verbindende kracht zijn en sturing geven aan een werkbare onverschilligheid en betekenisvolle arbeidsomgeving?

Tijdens het jaarcongres HRM in de Overheid op donderdag 6 februari in Gent, brengt Prof. Dr. Ignaas Devisch met zijn keynote lezing een filosofische, down to earth visie op de uitdagingen en veranderingen van morgen. Met die vragen en worstelingen gaan we aan de slag!

Prof. Dr. Ignaas Devisch is professor in filosofie, medische filosofie en ethiek bij Universiteit Gent. Ignaas was 5 jaar gastonderzoeker aan Radboud Universiteit van Nijmegen en publiceerde 20 boeken, ongeveer honderdvijftig wetenschappelijke papers in wetenschappelijke tijdschriften en hoofdstukken in wetenschappelijke boeken en talloze opiniestukken.

De keynote lezing van Prof. Dr. Ignaas Devisch vindt plaats van 09.40 – 10.20 uur en wordt aangeboden door hoofdsponsor SD Worx.

TIP: Koop het boek van Ignaas Devisch op de boekenstand en laat het vervolgens signeren op de stand van SD Worx (stand nummer 1).
Let op, dit is alleen mogelijk gedurende de ochtendpauze (10.20 – 11.00 uur)

Over HRM in de Overheid
Tijdens de jubileumeditie van HRM in de Overheid – met jaarlijks 700 bezoekers – bent u in één dag op de hoogte over de huidige transitie van arbeidsmarkt en overheid, HR-trends en -beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen.

Mis deze jubileum editie niet en meld je tijdig aan. Kom met 2 personen voor slechts € 245,-
De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie.

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN