Hoe kiest Poolstok voor duurzame oplossingen binnen Coaching en Learning & Development: een evidence-based praktijkvoorbeeld

Deze workshop, gegeven door Bernie Caessens, is een praktische kennismaking met hoe Poolstok haar evidence-based visie concreet omzet binnen de domeinen Coaching en Learning & Development. Poolstok kiest voor duurzame oplossingen en niet voor de hype van het moment. Dit zowel doorheen het selecteren van de de partners die onder de Poolstok-vlag mogen werken als in de gehanteerde oplossingen zelf. We begeleiden onze klanten in alle neutraliteit in het keuzeproces én bieden transparantie over de effectiviteit van de oplossing waarvoor ze kiezen. We verkennen hoe evidence-based benaderingen effectief kunnen worden ingezet. Hoe je er dus voor kan zorgen dat beslissingen onderbouwd zijn door betrouwbaar en kritisch beoordeeld bewijs. Deze sessie belicht dus de voordelen van een wetenschappelijk onderbouwde aanpak in Coaching en Learning & Development en hoe dit kan leiden tot meetbare verbeteringen in team- en individuele prestaties. Het doel is om de deelnemers te voorzien van kennis en hulpmiddelen die direct toepasbaar zijn in hun eigen professionele context.

Tijdens de 13e editie van HRM in de Overheid bent u in één dag op de hoogte over de huidige transitie van arbeidsmarkt en overheid, HR-trends en -beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Federale overheid, Vlaamse overheid en lokale en provinciale besturen.

Meld u nu aan voor slechts €395,-! Klik hier om aan te melden

Overzicht nieuws