Vroegboekkorting: kom met 2 personen voor € 150,- excl. BTW (non-profit, tot 20 september)

10 jaar HRM in de Overheid in beweging. Is HR klaar voor de uitdagingen van morgen?
De afgelopen 10 jaar lieten zich al een aantal maatschappelijke uitdagingen voelen, zoals de digitalisering, de vergrijzing en de krapte op de arbeidsmarkt. Deze tendenzen maken vandaag van duurzame inzetbaarheid van medewerkers een topprioriteit. In een context van war for talent staan overheden voor de uitdaging om bekwame en gemotiveerde medewerkers aan te trekken én te behouden. Een uitdaging die niet nieuw is, maar er de komende jaren door de toenemende vergrijzing en tekorten op de arbeidsmarkt alleen maar groter op zal worden. Tegelijkertijd verwachten burgers van de overheid dat ze efficiënt en wendbaar is, kwaliteitsvolle dienstverlening aanbiedt en kan anticiperen op snelle veranderingen in de samenleving. Maar hoe zorg je er als overheid voor dat je steeds de juiste kennis en competenties in huis hebt om dat waar te maken? De uitdagingen voor HR in de overheid zijn complexer en groter dan ooit. De oplossingen van vandaag, kunnen morgen al achterhaald zijn. Om succesvol te zijn moet HR vandaag al anticiperen op de uitdagingen van morgen!

Maak tot 20 september gebruik van de vroegboekkorting en kom met 2 personen voor slechts € 150,- , excl. BTW. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, lunch, koffiepauzes en programmaflyer.

Tijdens de 10de editie van HRM in de overheid op donderdag 6 februari 2020 bieden we i.s.m. de Vlaamse overheid wederom een inspirerend programma. We bekijken welke HR-praktijken en trends zich de voorbije periode hebben bewezen om mee te nemen naar de toekomst. We brengen de huidige overheidstransitie en HR-kanteling praktisch in beeld. We kijken vooruit naar innovatie in HR en de toekomstige rol van de overheid als aantrekkelijk werkgever. Kortom: het is tijd om te verbinden, vernieuwen en vooruit te kijken! Kortom, we bieden je:

  • Laatste HR-vernieuwingen, innovaties en trends
  • Inspirerende top keynotes
  • Innovatieve HR-praktijkcases
  • Praktijkgerichte workshoplezingen
  • Interactieve deelsessies die oproepen tot dialoog & verbinding
  • Boeksigneersessies en boekenmarkt
  • Uitgebreide Informatiemarkt met standen
  • Netwerken en co-creëren met 700 vakgenoten
  • Voor & door HR, directie/bestuur en lijnmanagers
  • Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen

Graag tot ziens op donderdag 6 februari in ICC congrescentrum te Gent!

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN