Verplaatsing Congres naar 3 februari 2022 en Webinarprogramma op 3 juni

De 11e editie van HRM in de Overheid stond gepland op donderdag 3 juni 2021,  deze wordt VERPLAATST. Wij brengen deze dag wél samen met de Vlaamse overheid een inspirerend online programma, als sneak peek naar het congres. Meer informatie over het webinarprogramma van 3 juni? Klik hier!

Wij hebben in samenwerking met onze partners, sprekers en locatie een nieuwe datum vastgelegd. Save the date: donderdag 3 februari 2022 bij het ICC in Gent. Het congres wordt georganiseerd door CKC Seminars in samenwerking met de Vlaamse overheid. Het centrale thema van dit jaar is:

Wat betekent werken in het Nieuwe Normaal?
Uitdagingen voor HRM op het vlak van mens, organisatie en klant

Sinds februari 2020, de jubileumeditie van 10 jaar ‘HRM in de Overheid’, is er heel wat veranderd. Maatschappelijke uitdagingen zoals digitalisering, vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt waren de voorbije jaren topprioriteit bij duurzame inzetbaarheid van medewerkers.
Ineens dwong het coronavirus ons tot andere accenten en keuzes. We werden geconfronteerd met een wereldwijde verandering, die grote impact heeft op organisatieontwikkeling,  personeelsontwikkeling en managementontwikkeling: mens, welzijn, organisatiecultuur en -structuur, leiderschap.

Op donderdag 3 februari kijken we in de 11e editie van het jaarcongres HRM in de Overheid naar de effecten van deze evolutie in positieve zin. De flexibele manier van werken in combinatie met digitalisering heeft alleen maar aan kracht gewonnen. Wat betekent het nieuwe werken effectief in het Nieuwe Normaal? Hoe evolueren organisaties ? Hoe geven we koers en richting aan het hybride werken in een aangepaste cultuur? Hoe begeleiden leidinggevenden hun werknemers resultaatgericht op afstand? Hoe blijven we veerkrachtig, als werknemer, team en organisatie? En welke impact heeft de nieuwe manier van meer digitaal werken op de dienstverlening aan onze klanten ?

HRM is harder nodig dan ooit te voren en kan de drijvende kracht zijn achter deze ontwikkelingen. Het gaat er juist nu om dat we durven blijven denken in kansen en mogelijkheden en dat we ons aanpassen aan het Nieuwe Normaal. Kortom: waar kunnen we leren, verbinden en samenwerken? Sprekers en praktijkmensen delen hun ideeën en ervaringen hiermee.

Tijdens het congres HRM in de Overheid ben je in één dag op de hoogte over de huidige transitie van arbeidsmarkt en overheid, HR-trends en -beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen. Het is tijd om te verbinden, vernieuwen en vooruit te kijken!

Aanmelden

Schrijf je in tot en met 15 september 2021 en maak gebruik van € 100,- early bird korting. Je betaalt slechts € 195,- excl. BTW. De toegangsprijs is inclusief bezoek congres, informatiemarkt, (broodjes)lunch, catering en documentatie. Klik hier om je aan te melden!

Overzicht nieuws

Ontvang als eerste informatie en aanbiedingen over het congres HRM in de Overheid België en jouw interessegebieden.
Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor €50,- korting op deelname aan een congres naar keuze!

AANMELDEN